Goede doelen

Veel organisaties beschikken niet over een (vaste) fondsenwerver en hebben weinig financiële middelen om een professionele fondsenwerver in de arm te nemen. Om organisaties te helpen bij het fondswerven, bieden we u onze dienst ‘Fondswerving consultancy’ aan. 


Ontgrendel het potentieel van uw fondswerving met ons deskundige consult!

Het doel van het consult is om, samen met u, het volledige traject van fondswerving voor een afgebakend project van uw organisatie te begeleiden. Daarmee leren we u om een long list en short list te maken van potentiële fondsen, helpen we met de aanvraag en maken u attent op de voetangels en klemmen. Tot slot beoordelen we met u de reacties op de aanvragen. Na zo'n traject bent u in staat om zelfstandig succesvol fondsen te werven bij vermogensfondsen.


Deze begeleiding is voorbehouden aan organisaties met een OKAY-abonnement.
Onze professionele consult kost € 75,- per uur. Bij succes vragen we 15% succesfee met een maximum van € 20.000,- met aftrek van alle gemaakte uren. Geen restitutie als de succesfee onder de uren uitkomt. Samen maken we uw fondsenwerving een succes!
Vermogensfondsen

Ontvangt uw fonds talloze niet ter zake doende aanvragen?
Wij bieden de oplossing door aan de voordeur de aanvragen te beoordelen en u alleen de meest veelbelovende verzoeken door te sturen. Deze dienstverlening is volledig op maat gemaakt. Graag bespreken we de mogelijkheden met u.
Vergroot de impact van uw fonds door alleen de kansrijke aanvragen te omarmen. Laten we samenwerken aan een doeltreffendere en efficiëntere aanpak van fondsenwerving!


Mocht u meer willen weten over onze fondswerving consultancy, neemt u dan rechtstreeks contact op met:

Koos de Jongste / koos@kenniscentrumfilantropie.nl of
Norbert van Berckel / norbert@kenniscentrumfilantropie.nl