Specsavers steunt lokale goede doelen

Met genoegen maken we u attent op de jaarlijkse actie van Stichting Specsavers Steunt (anno 2010) om lokale goede doelen en maatschappelijke initiatieven een financieel steuntje in de rug te geven. U kunt uw organisatie hier geheel kosteloos voor inschrijven. Specsavers is een familiebedrijf dat waarde hecht aan betrokkenheid, samenwerking en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Via Stichting Specsavers Steunt proberen zij hun steentje bij te dragen in de lokale omgeving waar ze actief zijn.

Ieder jaar worden er verschillende maatschappelijke initiatieven zoals kinderboerderijen, ouderenverenigingen, jeugdclubs en dierenambulances financieel ondersteund. De 132 winkels van Specsavers doen dit door voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt - gedurende een kalenderjaar - een vast bedrag te sparen voor het goede doel.

 

Winnaars 2017
Tijdens de donatiedagen, die jaarlijks plaatsvinden in februari, worden diverse lokale goede doelen blij gemaakt met de donatie. Zo werden begin dit jaar Stichting Bram in Ridderkerk, Scouting Andriessen uit Roosendaal en Stichting Present uit Harderwijk samen met ruim 120 andere lokale goede doelen verrast door de winkeleigenaar en stichtingambassadeur van Specsavers.

Winnaars 2017

Schrijf je in
Vanaf 1 januari 2018 sparen alle Specsaverwinkels weer voor nieuwe doelen. Misschien ook wel voor uw organisatie! Daarom nodigt Stichting Specsavers Steunt u van harte uit om uw doel op te geven via de website StichtingSpecsaversSteunt.nl. Naast het kans maken op financiële steun, biedt dit u een uitgelezen mogelijkheid om uw organisatie zonder extra mediakosten, onder de aandacht te brengen.
Voorwaarden deelname
Deelname staat open voor alle lokale organisaties die staan ingeschreven bij Kenniscentrum Filantropie én voldoen aan de voorwaarden van Stichting Specsavers Steunt (zorg dus dat uw organisatieprofiel op orde is). Doelen die in het verleden al gesteund zijn door een Specsavers-winkel, zijn drie jaar lang uitgesloten van deelname.
Aanmelden
Aanmelden is geheel kosteloos en kan tot 10:00 uur op 23 november 2017. Uiteindelijk wordt er op basis van stemmen van het Nederlandse publiek een top 3 bepaald. Het winkelteam kiest vervolgens welk lokale goede doel financiële steun krijgt.

Wilt u met uw organisatie kans maken op financiële steun?
Schrijf dan 
in door hier te klikken.Stg Kenniscentrum Filantropie | Walpoort 12 | ‘s-Hertogenbosch | Tel 085-210.11.22