Nieuws


NRC Charity Awards 2017

by Norbert van Berckel | Feb 26, 2017
7e NRC Charity Awards van start

 


De 7e editie van de NRC Charity Awards gaat weer van start. De Charity Awards zijn in 2011 in het leven geroepen op initiatief van NRC en bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen geheel kosteloos te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. De awards worden daarom ook van harte ondersteund door Kenniscentrum Filantropie. 

Hoe gaat het in zijn werk? Elk goed doel maakt kans op een communicatiecampagne ontwikkeld door aanstormend talent van de Willem de Kooning Academie. Om kans te maken op deze campagne die bestaat uit een printadvertentie en een banner, nodigen wij u uit om een motivatie in te sturen. Een motivatie waaruit blijkt waarom juist uw instelling een campagne verdient.

Aanmelding
Uw aanmelding en motivatie kunt u insturen tot en met 22 maart 2017.
Stuur uw motivatie naar charityawards@nrc.nl. In de motivatie lezen wij graag waarom NRC juist úw organisatie moet selecteren voor de NRC Charity Awards 2017, een omschrijving van het goede doel met daarin uw unieke en kenmerkende eigenschappen, welke boodschap u wilt overbrengen en wat u met een campagne zou willen bereiken.

Belangrijke data
Uit alle inzendingen selecteert de redactie van NRC twintig goede doelen. Voor deze twintig goede doelen gaan de studenten van de Willem de Kooning Academie een campagne ontwikkelen.
Belangrijke data waar u rekening mee moet houden als uw stichting wordt geselecteerd:

> Ma 27 maart: bekendmaking twintig goede doelen;
> Ma 10 april: ontmoetingsdag op de Willem de Kooning Academie in Rotterdam;
> Vanaf half juli: publicatie van de advertenties in NRC Handelsblad, nrc.next en op www.charityawards.nl;
> Vanaf half juli: het publiek stemt op favoriete advertentie. Een vakjury onder leiding van NRC hoofdredacteur Peter Vandermeersch beoordeelt de advertenties en selecteert drie winnaars;
> Di 29 augustus: uitreiking NRC Charity Awards 2017 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de publieks- en vakjury bekendgemaakt.

NRC maakt jaarlijks gebruik van de gegevens van Kenniscentrum Filantropie, voor het bereiken van zoveel mogelijk goede doelen. Deelname aan deze awards staat uitdrukkelijk open voor alle charitatieve instellingen, u kunt dus deze uitnodiging met een gerust hart doorsturen aan andere goede doelen.

Meer informatie en de voorwaarden vindt u op www.nrccharityawards.nl. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Francien Hamann via charityawards@nrc.nl


Met vriendelijke groet,

Peter Vandermeersch - hoofdredacteur Norbert van Berckel - directeur
NRC     Kenniscentrum Filantropie


1 Comment

  1. 1 Jessica de Jonge 09 Mar
    Wilt u ons uitschrijven voor alle nieuwsbrieven. Vandaag ontvingen wij er een op naam van de heer Oving. Hij is geen RvC-lid meer bij l'escaut woonservice.

Comment

  1.