Vergroot uw kansen ook in 2015
View this email in your browser
In deze nieuwsbrief

Welkom bij Kennisbank Filantropie! In deze nieuwsbrief leest u wat er het aankomende jaar allemaal op stapel staat. Welke evenementen zijn belangrijk om in uw agenda te noteren.

Evenementen 2015

Ook in 2015 staat er weer een aantal evenementen op het programma, die uw organisatie kansen biedt. Benieuwd welke evenementen dat zijn? Bekijk dan hier het evenementenschema van de Kennisbank.
 


Collecteschema 2015

Dit jaar komen alle collectes natuurlijk weer aan de deur. Wilt u weten wanneer u precies genoeg klein geld in huis moet hebben, bekijk dan hier het collecteschema.
 


Sesam Academie

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Bij uitstek de gelegenheid om processen te evalueren en na te gaan wat er goed ging en wat er dit jaar misschien beter kan. Sesam Academie heeft vrijwilligers met veel kennis die u verder kunnen helpen bij het professionaliseren van uw organisatie. Lees hier meer.


Snoepje van de maand

Het nieuwe jaar biedt nieuwe kansen. Benut deze volop door uw gegevens goed in de Kennisbank te zetten. Heeft u bijvoorbeeld het juiste IBAN-nummer al ingevuld? Als u aan het begin van het jaar alle informatie weer up to date maakt, zit u goed voor alle komende evenementen. Log hier in op uw organisatieprofiel.


 

Copyright © 2015 Kennisbank Filantropie, All rights reserved.
Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Dat kan. U kunt zich opgeven via de vragenlijst van de Kennisbank Filantropie.

Our mailing address is:
Kennisbank Filantropie
's-Gravelandseweg 73
Hilversum, 1217 EJ
Netherlands

Kennisbank Filantropie ook in uw mailbox ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden.
Wilt u de Kennisbank Filantropie nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.