Donaties: de levenslijn van elk goed doel. Zie de tips!
View this email in your browser

In deze nieuwsbrief

Welkom bij Kennisbank Filantropie! In deze nieuwsbrief staan donaties in de goededoelen sector centraal. Lees in deze nieuwsbrief hoe u als geregistreerde van de Kennisbank kans maakt op donaties. Hoe uw organisatie bij potentiŽle donateurs onder de aandacht wordt gebracht en wat u kunt doen om de kans op een donatie te vergroten.


Meer donaties door charity desk ABN AMRO MeesPierson

De afgelopen periode hebben meer dan 10 goededoelenorganisaties een donatie ontvangen door bemiddeling  van Kennisbank Filantropie. Lees hierhoe uw organisatie kans maakt op een donatie.
 

Samenwerking Kennisbank en Van Lanschot

Sinds juli is Kennisbank Filantropie ook een samenwerking met Van Lanschot gestart. Met de Charity Service adviseert Van Lanschot haar klanten bij het maken van filantropische keuzes door middel van de informatie uit de database. Zo krijgt de klant een duidelijk en onafhankelijk beeld van de goededoelenorganisaties die zij zouden kunnen ondersteunen.
Een actueel en volledig ingevuld goededoelenprofiel verhoogt de kans van uw organisatie om via deze weg te worden ondersteund. Inmiddels is de eerste geslaagde bemiddeling gerealiseerd.
 

http://www.google.nl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.walburgpers.nl%2Fimages_content%2Fboeken%2F9789057309472.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.walburgpers.nl%2Fsite%2Fboek_detail.php%3Fhfst_id%3D15%26hfst_id_parent%3D5%26boek_id%3D1188%26text%3D%26PHPSESSID%3Df17e7779821926c9572d97dc4b67ba69&h=508&w=360&tbnid=TlmKyjG-dDiAFM%3A&zoom=1&docid=B_3csxhLLqPspM&ei=EUwZVP6EC8KVPb2egeAM&tbm=isch&ved=0CCAQMygBMAE&iact=rc&uact=3&dur=424&page=1&start=0&ndsp=43

Vermogensfondsen belangrijker voor fondswerving

Door een terugtrekkende overheid als subsidiegever gaan vermogensfondsen een steeds grotere rol spelen in de oplossing voor maatschappelijke vraagstukken. DeFondsenDisk biedt uitkomst.Via Kennisbank Filantropie met 20% korting. Lees verder 
 


Notarissen belangrijke schakel in fondsenwerving

Steeds meer inkomsten van goededoelenorganisaties komen uit erfenissen. Verwacht wordt dat dit percentage de komende jaren flink zal stijgen. De Kennisbank onderzoekt daarom momenteel om de data beschikbaar te maken voor het notariaat in Nederland. Lees verder
 
 


Al meer dan 30.000 registraties

Eind 2013 heeft Kennisbank Filantropie van de overheid en de SBF de opdracht gekregen om alle ANBI's in Nederland te registreren in haar database. Op dit moment zijn er al meer dan 30.000 organisaties bij de Kennisbank geregistreerd. Benieuwd welke organisaties reeds geregistreerd staan? U kunt via de homepage zoeken in de database.
 

Maak meer kans op donaties

De Kennisbank brengt uw gegevens onder de aandacht van het publiek. U bepaalt zelf welke gegevens dit zijn. Zorg er daarom voor dat uw gegevens volledig en actueel zijn. Want de ervaring leert dat de meest volledige profielen het meest kans maken op donaties. Weet u niet zeker of uw gegevens goed staan? Controleer deze dan vandaag nog!
 

Copyright © 2014 Kennisbank Filantropie, All rights reserved.