Sponsors


Idella

Idella is een complete ICT-dienstverlener, die streeft naar bundeling van deskundigheid en branchekennis. Idella is een organisatie waarbij Maatschappelijk Verantwoord en Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een belangrijke rol speelt. Voor Idella betekent dit het met elkaar in balans brengen van de elementen mensen, sport en gezondheid.
In het kader van het 25-jarig jubileum, heeft Idella voor samenwerking met Kenniscentrum Filantropie gekozen. Ze verzorgt de IT voor Kenniscentrum Filantropie en neemt daarin ook een deel van de kosten op zich. Kenniscentrum Filantropie beoordeelt als onafhankelijke partij goede doelen op basis van de transparantie van hun activiteiten en Idella gelooft sterk in deze transparantie en de kracht van goede doelen.


INDICIA

"Unleash your digital potential" is de slogan van Indicia. Een inspirerende gids in het continu veranderende digitale landschap, waarin kansen voor ambitieuze organisaties exponentieel groeien. Indicia helpt Kenniscentrum Filantropie de online kansen optimaal te benutten met online marketing en technologie.

DDK

DDK is een Utrechts bureau voor marketing, communicatie, PR en media. DDK maakt duidelijk, handelt daadkrachtig en is altijd kristalhelder. Dat spreekt klanten aan, van Cordaan tot Mercedes-Benz, van gemeente Utrecht tot Sola, van NRC Media tot Rank a Brand. DDK erkent de kracht van goede doelen en steunt Kenniscentrum Filantropie in hun streven naar transparantie.

Superp

SUPERP is specialist in het ontwerpen, bouwen, testen en beheren van relevante, krachtige bedrijfsoplossingen met ERP-software. Dat doen ze al meer dan 15 jaar met zeer ervaren consultants. Superp helpt Kenniscentrum Filantropie met implementatie en doorontwikkeling van Salesforce CRM.