ANBI-PUBLICATIE VOOR SLECHTS € 30,- PER JAAR

De belastingdienst eist dat u bepaalde gegevens online openbaar maakt als u van de belastingvrijstellingen gebruik wenst te maken met uw stichting, vereniging of fonds. Welke gegevens dit zijn is afhankelijk van uw doelstelling. Representeert u een vermogensfonds, dan kunt u bijvoorbeeld volstaan met een beperkte staat van baten en lasten.
Bent u een klein goed doel, dan is de administratieve inspanning minimaal. Een wat groter goed doel zal meer openheid moeten geven in de inkomsten uitgaven.
Op de site van de belastingdienst ziet u precies waaraan uw organisatie moet voldoen.


Mogelijkheden om u gegevens te publiceren (augustus 2023):


Prijs/ jaar (incl. btw) Toelichting
sites.Google.com Gratis Dienst van Google waar u naast uw ANBI-gegevens ook uw hele website kunt maken. Om het gratis te houden, doet u zelf het beheer.
Technische kennis: medium
Persoonlijke ondersteuning: geen
kenniscentrumfilantropie.nl € 30,- Grootste, onafhankelijke en centrale platform voor goede doelen, fondsen en kerken. Uw ANBI-gegevens zijn ook zichtbaar voor universiteiten en charity desks van banken. Extra diensten geven toegang tot nog meer handige voordelen.
Technische kennis: laag
Persoonlijke ondersteuning: jazeker
anbi.nl € 45,- Onderdeel van schenkingsadviesbureau Intervivos BV
Uitsluitend geautomatiseerde ANBI-publicatiedienst, eventueel kan een donatiemodule worden toegevoegd.

Technische kennis: laag
Persoonlijke ondersteuning: geen
transparante-anbi.nl € 70,70 Onderdeel van thema-sitebedrijf Moment.online BV. Ook complete website mogelijk, bijvoorbeeld 'in-memoriam' websites (€ 119,79 per jaar).
Technische kennis: laag
Persoonlijke ondersteuning: geen
anbiportaal.nl € 75,- Onderdeel van accountant Moore/ MTH. Opstellen van jaarrekening en accountantscontrole kunnen tegen betaling worden toegevoegd.
Technische kennis: laag
Persoonlijke ondersteuning: medium