ANBI-status: Ja

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-42127950
E-mailadres: info@jongensemble.nl
Postadres: Acaciastraat 2
3551 BG Utrecht
Bezoekadres: gelijk aan postadres
IBAN:

Doelstelling

Missie:
Als J.O.N.G.ensemble hebben wij de missie om toegankelijke programma's voor een breed publiek te maken ter promotie van alle mogelijke muziek voor blazers.

Doelstelling:
Projecten zijn voor het J.O.N.G.ensemble geslaagd als: - Er artistiek en kwalitatief hoogstaande concerten hebben plaatsgevonden. - Het publiek ontroerd en verrast naar huis gaat. - Nieuw geschreven en/of gearrangeerde werken een verrijking blijken voor het repertoire van ons ensemble. - Als we de etiquettes van een klassiek concert succesvol hebben kunnen loslaten zonder dat dit ten koste gaat van de integriteit van de muziek en de uitvoering hiervan.

Actueel beleidsplan

Link naar het beleidsplan:
Download het beleidsplan:

Verslaglegging

Link naar het jaarverslag:
Download het jaarverslag: Download
Verslag uitgeoefende activiteiten:
Het J.O.N.G.ensemble heeft verschillende concerten gegeven, waaronder het Nieuwjaarsconcert 2013 in de Philharmonie Haarlem. Het heeft de reprise ingezet van het Hemelse Fagotje en heeft hiermee in verschillende zalen opgetreden waaronder Vredenburg Utrecht, De Doelen Rotterdam en Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam. Ook heeft het in verschillende kinderziekenhuizen gespeeld en in het kinderboekenmuseum. Daarnaast heeft het ensemble zich laten horen tussen de kunst in de Hermitage.

Bestuur

De heer G. van der Sijde (Voorzitter)
De heer H.P.J. van Meijl (Penningmeester)
Mevrouw P.L. Oostenrijk (Secretaris)
Mevrouw J. Kuipers (Bestuurslid)
Mevrouw A. Kleinpenning (Bestuurslid)

Beloning

Onkostenvergoeding bestuur: Ja
Ontvangt (een deel van) het bestuur vacatiegeld: Nee
Toelichting vergoeding bestuur:
Het bestuur van de stichting zet zich vrijwillig in voor het ensemble en ontvangt voor vergaderingen en dergelijke geen vergoeding. Gemaakte reiskosten kunnen wel worden gedeclareerd.
Beloningsbeleid medewerkers:
De meeste musici van het J.O.N.G.ensemble zijn zelfstandig ondernemer en factureren aan de stichting voor geleverde werkzaamheden. Indien zij niet beschikken over een VAR-verklaring worden zij verloond.