sponsors


Piramide Groep

Piramide Groep is een complete ICT-dienstverlener, die streeft naar bundeling van deskundigheid en branchekennis. Piramide Groep is een organisatie waarbij Maatschappelijk Verantwoord en Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een belangrijke rol speelt. Voor Piramide betekent dit het met elkaar in balans brengen van de elementen mensen, sport en gezondheid.

In het kader van het 25-jarig jubileum van Piramide Groep, heeft Piramide voor samenwerking met Kennisbank Filantropie gekozen. Piramide verzorgt de IT voor Kennisbank Filantropie en neemt daarin ook een deel van de kosten op zich. Kennisbank Filantropie beoordeelt als onafhankelijke partij goede doelen op basis van de transparantie van hun activiteiten en Piramide gelooft sterk in deze transparantie en de kracht van goede doelen.


DDK

DDK is een Utrechts bureau voor marketing, communicatie, PR en media. DDK maakt duidelijk, handelt daadkrachtig en is altijd kristalhelder. Dat spreekt klanten aan, van Cordaan tot Mercedes-Benz, van gemeente Utrecht tot Sola, van NRC Media tot Rank a Brand. DDK erkent de kracht van goede doelen en steunt Kenniscentrum Filantropie in hun streven naar transparantie.
Logo DKK