Goede doelen

Veel organisaties beschikken niet over een (vaste) fondsenwerver en hebben weinig financiële middelen om een professionele fondsenwerver in de arm te nemen. Om organisaties te helpen bij het fondswerven, bieden we u onze dienst ‘Begeleiding bij fondsenwerving’ aan. 

Het doel van de begeleiding is om, samen met u, het volledige traject van fondswerving voor een afgebakend project van uw organisatie te begeleiden. Daarmee leren we u om een long list en short list te maken van potentiële fondsen, helpen we met de aanvraag en maken u attent op de voetangels en klemmen.
Tot slot beoordelen we met u de reacties op de aanvragen. Na zo'n traject bent u in staat om zelfstandig succesvol fondsen te werven bij vermogensfondsen.


Deze begeleiding is kosteloos voor organisaties die een OKAY-abonnement hebben. Wanneer de begeleiding succesvol is, berekenen we 15% succesfee met een minimum van € 500 en een maximum van € 20.000.


Vermogensfondsen

Indien uw fonds veel niet ter zake doende aanvragen krijgt, helpen we u graag met het aan de voordeur beoordelen van de aanvragen en zetten we alleen de kansrijkere verzoeken aan u door.

Deze dienstverlening is uiteraard maatwerk en we bespreken graag de mogelijkheden met u.


Mocht u meer willen weten over de begeleiding, neemt u dan contact op met:

Koos de Jongste / koos@kenniscentrumfilantropie.nl of Norbert van Berckel / norbert@kenniscentrumfilantropie.nl