Goede doelen

Veel organisaties beschikken niet over een (vaste) fondsenwerver en hebben weinig financiële middelen om een professionele fondsenwerver in de arm te nemen. Om organisaties toch te helpen bij het fondsenwerven, hebben wij de dienst ‘Begeleiding bij fondsenwerving’ opgezet. Doel is, om 1 afgebakend project van een organisatie te begeleiden van selectie van fondsen tot en met reacties op aanvragen. Daarnaast, mocht u geïnteresseerd zijn, proberen wij u ook zelf de skills te leren, om in het vervolg ook zelfstandig fondsen te kunnen werven.


Wij bieden deze consultancy aan, aan organisaties die een ANBI OKAY abonnement hebben en daarnaast € 500,- excl. btw voor de begeleiding. Mocht een aanvraag succesvol zijn, dan vragen wij daarnaast geen andere bedragen/ percentages, maar we stellen een vrijwillige donatie - als blijk van waardering - uiteraard erg op prijs.Vermogensfondsen

Wanneer ook uw fonds veel niet ter zake kundige aanvragen krijgt, helpen we u met het aan de voordeur beoordelen van aanvragen en zetten we alleen de kansrijkere verzoeken aan u door.


Deze dienstverlening is uiteraard maatwerk en we bespreken graag de mogelijkheden met u.


Mocht u meer willen weten over de begeleiding, neemt u dan contact op met:

Koos de Jongste / koos@kenniscentrumfilantropie.nl